Contact

Laten we kennis maken

Ben je klaar voor een kleine of grote metamorfose?

Vrijblijvend even contact is echt geen probleem. Voel je dan ook niet bezwaard om wat informatie
in te winnen. App/bel of mail met Jeffrey Koegler en jullie komen er snel uit.

Offerte/deskundig advies kost 2% van de aanneemsom. 
Bij opdracht worden deze onkosten in mindering gebracht.

mobiel-afbeelding-jmk

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag hier tussen?

Onze werkzaamheden zijn meestal afhankelijk van weer als het buitenwerk betreft. Maar ook de urgentie daarmee wordt rekening gehouden. Daarom kijken we per week waar wij gaan werken. Het komt vaak genoeg voor dat klanten geen haast hebben maar wel alvast de afspraak willen hebben staan voor een indicatie van een bepaalde periode. En als er een spoedklus tussendoor komt kunnen wij daarom ook flexibel omgaan met een planning.

Over het algemeen werken wij in de week van 0700 tot 16:00. Maar omdat wij een geheel onafhankelijk schildersbedrijf zijn kunnen wij onze werktijden zelf indelen. Deze uren zijn een gemiddelde maar kunnen ook afwijken. Het kan soms prettig zijn als we iets later beginnen bij een bepaald soort opdracht.

Het komt voor dat wij klussen aannemen in de avond en in het weekend. Uiteraard is dit weer geheel afhankelijk van het type opdracht en de urgentie. Wij hebben zelf ook een privé leven dus we proberen hier wel een balans in te vinden. Soms komt het echter voor dat we wat meer weken langere werktijden moeten aanhouden. Een schilder is altijd afhankelijk van verschillende factoren waardoor er geen constante lijn zit in werktijden.

Bij particulieren werken wij met een aanbetaling van 50% bij de start van het project. Wij moeten namelijk veel zelf voorfinancieren zoals verf, kleinmateriaal en klim benodigdheden. Maar ook onze werkbus rijdt niet vanzelf. Bij oplevering van de klus volgt het laatste factuur en deze dient binnen 7 dagen te worden overgemaakt.

Bij bedrijven werken wij met een aanbetaling van 50% bij de start van het project. Wij moeten namelijk veel zelf voorfinancieren zoals verf, kleinmateriaal en klim benodigdheden. Maar ook onze werkbus rijdt niet vanzelf. Bij oplevering van de klus volgt het laatste factuur en deze dient binnen 14 dagen te worden overgemaakt. Bij bedrijven van grote omvang begrijpen wij dat er een betalingstermijn van 31 wordt gehanteerd. Dit accepteren wij als hier een aannemelijke reden voor is.

Het is natuurlijk je recht om een offerte aan te vragen bij verschillende partijen. Echter zijn we tijd/geld kwijt aan het bezoeken/opmaken van de offerte en het uitbrengen van op maat advies. We vragen daarom 2% van aanneemsom en deze wordt in mindering gebracht als de offerte doorgaat. 

Schilderwerk

Het geeft een goed gevoel als iets wat een upgrade nodig heeft deze ook (tijdig) krijgt. Het liefst ben je erop tijd bij. Als je echt te lang wacht moet er vaak een timmerman aan de pas komen en dat wil je echt niet. Met schilderen van een deur, kozijn, plafon, muur of misschien wel je kast of nog gekker je oude camper kan je echt een totaal nieuwe sfeer creëren. Of misschien wil je het wel laten zoals het was maar dan versie 2.0 Wat je doel met het schilderwerk ook is, de vrolijke schilders staan voor je klaar.

Waar nodig vullen wij de gaatjes op met een middel die op dat moment van toepassing is.

We beginnen elk project met het schoonmaken en schuren van de plek die moet worden behandeld. Goed schuren zorgt voor een betere hechting. Ben je lui en doe je dit niet goed genoeg of sla je het zelfs over dan kan je vast zelf wel bedenken wat de consequenties hiervan zijn. Wij hebben ook draadloze schuurapparaten waardoor we tijdwinst maken en overal makkelijk en snel bijkunnen.

Als alles goed is gegrond gaan we de plek gronden. En als wij gronden doen wij dit niet te zuinig maar ten eerste met hele goede verf zoals bijvoorbeeld Sikkens of Sigma. Op het moment dat je niet te zuinig doet met je verf krijg je een hele sterke basislaag.

Als de plek goed is gegrond gaan we overdadig lakken. Natuurlijk niet te gulzig want dan krijg je zakkers. Maar door onze ervaring kunnen wij met meer verf lakken waardoor je echt een mooie dikke strakke laag krijgt. En dit wil je natuurlijk. Want je wil dat het lakwerk zolang mogelijk blijft zitten.

Een muur of plafon sausen? Geen probleem. We hebben sterke armen na duizenden uren te hebben gesaust. Zeker Vincent, je zal het zien, een grote sterke vent. Van particulieren woningen na een brandschade of een hele parkeergarage. Het kan allemaal.

Uiteraard voorzien wij u graag van eerlijk advies. Ook al betekend dit dat wij hierdoor zelf minder brood aan over houden. Want wij gaan voor de lange termijn relatie. Ook proberen we kostenbesparend mee te denken. Soms betekend dat dat er meer schilderwerk moet worden gedaan omdat het een toekomstige aftakeling van houtwerk voorkomt. Maar soms betekend het dus ook dat we delen overslaan omdat het nu nog niet urgent is en nog even mee kan.

Behangwerk is niet onze primaire business maar een service dienst. Wij pakken hier en daar wat behangwerk mee als dit bij het schilderen hoort. Het ligt eraan wat het is. Behangen kunnen wij dus zeker maar dan is het dus een extra service.

Wij voeren kleine houtrot reparaties voor u uit

Video bekijken

Heb jij een opdracht voor ons?

Wij hebben zin om vrolijk voor je aan de slag te gaan! Wacht niet langer en vraagvrijblijvend meer informatie aan bij Jeffrey Koegler. 


De snelste reactie krijg je via WhatsApp en/of bellen.