Over ons

Wat voor mensen zijn wij?

Vriendelijke schilders

Werken met commitment, pure passie en een vrolijk humeur

Jeffrey Koegler en zoon Vincent zijn al jarenlang samen een schildersduo. Van nature zijn ze beide vrolijk, positief en niet lui. Natuurlijk kan het niet altijd een vrolijke boel zijn. Want het blijven mensen maar over het algemeen is het echt een vrolijke bedoeling.

mobiel-afbeelding-jmk

Jouw schildersbedrijf

Onze klanten aan het woord

Bekijk onze bedrijfsvideo waarin diverse gradatie klanten hun ervaring delen met SchildersbedrijfJMK.

Wat is voor ons belangrijk
Waarom Schildersbedrijf JMK

Over Jeffrey

Jeffrey houdt van auto’s waaronder zijn Lotus en oude Mercedes camper waar hij graag mee op vakantie gaat. Ook houd hij van stedentripjes in Europa samen met zijn broer. In zijn vrije tijd verbouwt hij graag zijn huis om het nog meer te optimaliseren. Jeffrey kan zelden stilzitten en luistert graag naar oude classics van vroeger zoals The Rolling Stones, Paolo Conte en Elvis Presley.

Over vincent

Vincent houdt net zoals zijn vader van auto’s. Maar het verschil met Jeffrey is dat Vincent deze graag sneller maakt en nog mooier maakt van binnen en buiten. Vincent houdt van roadtrips met zijn vriendin, sporten en muziek. Als Vincent in de ruimte is dan is hij altijd de lachende positief vrolijke charmante jongen vol met sprankelende creativiteit.

Jeffrey: 'Je moet niet praten maar doen!'

Mijn levensfilosofie is vrij eenvoudig. Je kan heel veel praten, maar ik kijk naar daden en feiten.  Alsje dat goed bekijkt kan je vrij snel iemand zijn gedrag voorspellen en dan weet je wat je aan iemand hebt. En schilderen is niet waar de kunst in zit, maar alles erom heen. Dat kwastje laat je heen en weer gaan en dan resulteert dit in een metamorfose.

Echter zit mijn kracht in alles daaromheen. Ik vind dat je een klant zo min mogelijk moet storen
zodat hij/zij met zijn eigen werkzaamheden aan de slag kan. Iemand moet ons kunnen inhuren en volledig kunnen vertrouwen dat het geregeld wordt. Het maakt niet uit hoe, als het eindresultaat maar wordt wat is afgesproken.

Daarnaast is wederzijds respect ook essentieel. Als iemand goed voor ons is zijn we dat ook voor de ander. Zo eenvoudig werkt het. En zo eenvoudig werkt het al jaren voor ons.

Ik kom de meeste vriendelijke momenten tegen waarbij iemand vraagt of we willen mee eten. We worden doorgaans heel goed verzorgd door onze klanten. En daardoor is er wederzijds respect en wil je net nog iets harder lopen voor de klant. Waardering is zo belangrijk in het leven.

Video bekijken

Heb jij een opdracht voor ons?

Wij hebben zin om vrolijk voor je aan de slag te gaan! Wacht niet langer en vraag vrijblijvend meer informatie aan bij Jeffrey Koegler

De snelste reactie krijg je via WhatsApp en/of bellen.

Offerte/deskundig advies kost 2% van de aanneemsom. 
Bij opdracht worden deze onkosten in mindering gebracht.